Cart 0
 
 
Lejon+dots.jpg

OM OSS

Lejon Media Gruppen är en produktionsbyrå verksam i Stockholm. Vi hjälper företag att producera innehåll för alla moderna plattformar och kanaler.

Film, foto, poddar och design är vår expertis.

 
 

En One-Stop-Shop

inom kreativ kommunikation

 
 
IMG_3036.jpg

UTVALDA CASE

 

Vad vi kan hjälpa med

 

FILM

Vad vill du göra? Reklamfilm, en showreel, en explainerfilm med animationer eller kanske något för sociala medier? Vi har över 20 års erfarenhet av filmning för stora och små kunder.

FOTO

Vi erbjuder fotografering av absoluta världsklass. I spetsen inom detta hantverk har vi Bingo Rimér, Sveriges mest kända fotograf. Ibland kör vi utomhus, ibland hos kund eller i vår egen fullt utrustade fotostudio.

DESIGN

Lejon Media har bred kompetens inom bildspråket. Vi kan bl.a. erbjuda framtagning av annonsmaterial och grafiskt manér, reklamkampanjer både för digitala kanaler och tryck, bildretuschering, illustrationer m.m.

PODCAST

I våra egna poddstudios spelar vi in poddar som handlar om allt ifrån relationer till parkeringsdjungeln till musik – intressanta möten och alltid med mycket hjärta. Vi kan stoltsera med flera utmärkelser och priser och ett starkt ökande lyssnarantal i denna alltmer växande kanal.

Lejon-behind-the-scenes.jpg

“Vi kan erbjuda allt ifrån genomarbetade reklamkampanjer till content on-the-go”

Låt oss konsultera dig

Det har aldrig tidigare funnits fler valmöjligheter för ett företag att synas än vad det finns nu. Det kan lätt skapa en överväldigande digital ångest när man som företag vill nå ut med sitt budskap och på effektivast sätt träffa rätt målgrupp. Men lugn bara lugn, vi hjälper dig, både med planering och produktion.

 
Reebok-Lejon-Graaf.jpg